ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία PLEXITECH ιδρύθηκε το 2007 με έδρα τη Ν. Φιλαδέλφεια. Το αντικείμενό της είναι κατασκευές από ακρυλικό (plexiglass). Η πολύχρονη πείρα μας σε συνδυασμό με την αγάπη και το πάθος μας για την εφαρμογή του ξεχωριστού αυτού υλικού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχουν οδηγήσει στη δημιουργία κατασκευών που διακρίνονται για την καλαισθησία και την αισθητική τους.

Το plexiglass είναι πλέον το πιο κατάλληλο και μοντέρνο υλικό, διότι οι ιδιότητές του είναι πολλές, καθώς επίσης μπορεί να συνδυαστεί και με ξύλο, μέταλλο, inox, PVC, corian, αλουμίνιο κ.ά. Η εταιρεία μας καλύπτει πληθώρα τεχνικών εφαρμογών που αφορούν σπίτια, καταστήματα που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους, μουσεία, διαφημιστικές εταιρείες, γκαλερί κ.ά.

Η προβολή και προώθηση προϊόντων, η δημιουργία καλυμμάτων για έργα τέχνης και μακετών, οι επιγραφές-ταμπέλες, τα αυτοκόλλητα (γράμματα - σχέδια) και διάφορα stands είναι μόνο μερικές από τις δημιουργίες που αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε, έπειτα από συζήτηση με τον πελάτη και πάντα σεβόμενοι τις επιθυμίες του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι παραγγελίες επεξεργάζονται μεμονωμένα κατόπιν μελέτης και δεν υπάρχει περιορισμός στις διαστάσεις, στο πάχος και στο χρώμα. Επίσης, τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα σε συνδυασμό με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό μπορούν να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες σας σε γρήγορο χρονικό διάστημα με την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε οτιδήποτε θέλετε να κάνετε και να σας προτείνουμε καινοτόμες ιδέες για τη δημιουργία του καλύτερου αποτελέσματος.

 

© All rights reserved www.plexitech.gr