Η Εταιρία

Η εταιρία PLEXITECH ιδρύθηκε το 2007 με έδρα τη Ν. Φιλαδέλφεια. Το αντικείμενό της είναι κατασκευές από ακρυλικό (plexiglass). Η πολύχρονη πείρα μας σε συνδυασμό με την αγάπη και το πάθος μας για την εφαρμογή του ξεχωριστού αυτού υλικού έχουν οδηγήσει στη δημιουργία κατασκευών, που διακρίνονται για την καλαισθησία τους.

Το plexiglass είναι το πλέον κατάλληλο και μοντέρνο υλικό, διότι οι ιδιότητές του είναι πολλές, καθώς μπορεί να συνδυαστεί και με ξύλο, μέταλλο, inox, PVC, corian, αλουμίνιο κ.ά. Η εταιρία μας καλύπτει πληθώρα τεχνικών εφαρμογών που αφορούν σπίτια και καταστήματα που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους, μουσεία, διαφημιστικές εταιρίες, γκαλερί κ.ά.

Η προβολή και προώθηση προϊόντων, η δημιουργία καλυμμάτων για έργα τέχνης και μακετών, οι επιγραφές, τα αυτοκόλλητα (γράμματα - σχέδια) και διάφορα stands είναι μόνο μερικές από τις δημιουργίες που αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε, έπειτα από συζήτηση με τον πελάτη και πάντα σεβόμενοι τις επιθυμίες του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι παραγγελίες επεξεργάζονται μεμονωμένα κατόπιν μελέτης και δεν υπάρχει περιορισμός στις διαστάσεις και στο χρώμα. Επίσης, τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, σε συνδυασμό με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, μπορούν να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες σας σε σύντομο χρονικό διάστημα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε οτιδήποτε θέλετε να κάνετε και να σας προτείνουμε καινοτόμες ιδέες για τη δημιουργία του καλύτερου αποτελέσματος.