Η Εταιρία

Η εταιρία PLEXITECH ιδρύθηκε το 2007 με κύριο αντικείμενό της τη σχεδίαση και κατασκευή πλαστικών (ακρυλικών) προϊόντων με πιστοποιημένες πρώτες ύλες. Η εταιρία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επεξεργασίας πρώτων υλών όπως πολυκαρμπονικά φύλλα, PVC, Etalbond, ξύλοfoam, καθώς και εκτυπώσεις UV. Το εξειδικευμένο προσωπικό, ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει και η πιστοποίηση με ISO 9001:2015 την κατατάσσουν ως μία από τις καλύτερες εταιρίες στον τομέα της.  

Η PLEXITECH διαθέτει ένα ευρύ πελατολόγιο, το οποίο αποτελείται από ονόματα της ελληνικής αγοράς σε όλους τους τομείς της οικονομίας – το λιανεμπόριο, την εστίαση, τη βιομηχανία, το δημόσιο, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τα μουσεία και τις γκαλερί. Το όραμά μας είναι να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας και των αγορών τους.

Για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό παρέχουμε:

ΓΝΩΣΕΙΣ - σχετικά με τα πλαστικά και την επεξεργασία τους.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ- αναπτύσσουμε συνεχώς νέα έξυπνα προϊόντα για τους πελάτες μας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ -  κομψά και λειτουργικά προϊόντα.

ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ - υψηλή ποιότητα που συμβάλλει στην ευελιξία μας.

ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ - αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον, τους πελάτες μας και τους προμηθευτές μας με εμπιστοσύνη και σεβασμό.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας προκειμένου να υλοποιήσουμε κάθε ιδέας σας που αφορά οποιαδήποτε κατασκευή, προσφέροντας τα κορυφαία value for money προϊόντα με καινοτόμες υπηρεσίες και με δυνατότητες ταχύτατης παράδοσης. 

Πιστοποιητικό Σύστημα Διαχείρισης:ISO 9001:2015

Πιστοποιητικό